Diensten

Wat kan Kerkmakelaars voor u betekenen?


Verkoop

De verkoop van een kerkgebouw is maatwerk. Iedere kerk is door zijn bouwaard en ligging uniek en verdiend een eervolle en creatieve aanpak. Vanzelfsprekend afgestemd op de eisen en wensen van alle betrokkenen!
De eerste stap richting het verkopen van een kerkgebouw is een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek. We kunnen kennismaken en oriënterend spreken over de situatie en het gebouw. We maken graag met u een afspraak, eventueel tijdens avonduren of op zaterdag.
Kerkmakelaars Nederland biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit vele methoden voor verkoop van de kerk. Bel voor een afspraak!

Aankoop

Is uw kerkorganisatie op zoek naar een bestaand kerkgebouw? Laat ons u helpen zoeken. Indien u een passend gebouw heeft gevonden kunnen wij u bijstaan bij de aankoop.

Taxatie

Het is voor ieder kerkgebouw een boeiende uitdaging om een waarde vast te stellen. Iedere onroerende zaak kent meerdere waarden, een marktwaarde, herbouwwaarde ect. De taxateurs van Kerkmakelaars Nederland werken ook op dit terrein intensief samen met kundige partners om zó de juiste waarde van een kerkgebouw vast te stellen.

Subsidie / Financiering

Onderzoeken of er subsidies of financieringen te verkrijgen zijn voor de diverse oplossingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld  investeren in besparingen op het gebied van duurzaamheid. Hoe kan men bijvoorbeeld besparen op de stookkosten, of het onderhoud? Ook is er onder bepaalde voorwaarden een subsidie beschikbaar voor een onderzoek naar een nieuwe bestemming van een religieus monument. Deze informatie kan de sleutel zijn tot verkoop van het object!

Duurzaamheid

Werken aan- en investeren in duurzaamheid, waardoor op langere termijn de kosten voor de kerkgemeente(n) omlaag kunnen. Hierdoor is ‘verhuizen’ wellicht niet nodig!

Leegstand

Soms is leegstand onvermijdelijk. Met moderne technieken kunnen we uw leegstaande kerkgebouw 24/7 betaalbaar monitoren en zo goed mogelijk beschermen tegen vandalisme, inbraak, krakers enzovoorts.Bel of e-mail vrijblijvend voor meer informatie.

Hoeveel is ?   Verzenden
© 2015 Kerkmakelaarsnederland.     Disclaimer    Algemene voorwaarden nvm kerkmakelaars