Over ons

In ons mooie Nederland staan vele kerkgebouwen, variërend van fraaie Rijksmonumenten, kerken uit de Wederopbouwperiode, moderne kerkgebouwen tot eenvoudige ruimten voor samenkomsten. Deze gebouwen zijn in elk opzicht kostbaar. Vaak kostbaar om hun geschiedenis, fraaie bouw maar vooral om hun doel, het bijeen brengen van gelovigen.

We zien bij dit fraaie doel een kentering in onze tijd. Het wordt –door verschillende oorzaken- steeds lastiger voor de verschillende kerkinstellingen om het kerkgebouw te exploiteren, te onderhouden en/of in stand te houden.

Er zijn diverse oplossingen voor deze problemen. De eerste stap kan zijn: samen zoeken naar samenwerking met een ander kerkgenootschap uit uw omgeving. Kerkmakelaars Nederland kan verder bemiddelen bij verkoop, verhuur, her- en deelbestemmen van kerkgebouwen. Hierbij werken we intensief samen met vele kundige partners, o.m. Stichting Kerkewerk.


De organisatie

Kerkmakelaars Nederland is een NVM makelaarskantoor, gevestigd in Poortugaal (Rotterdam). Vanuit dit makelaarskantoor, welke oorspronkelijk vooral met woonruimte bezig was, wordt sinds 2014 door het team ook hard gewerkt aan taxeren, verkoop-, aankoop, her- en deelbestemmen van beschikbare kerkgebouwen.

Kerkmakelaars Nederland maakt gebruik van het kantoor gelegen aan de Dorpsstraat 69 Poortugaal en voor vergaderingen/samenkomsten/conferenties gebruik van een nieuwbouw-kerkgebouw met multifunctionele eigenschappen.
(De Bron, Hardinxveld-Giessendam)

afbeelding
© 2015 Kerkmakelaarsnederland.     Disclaimer    Algemene voorwaarden nvm kerkmakelaars